Acasă Economie Telekom Romania aduce ofertele de toamnă

Telekom Romania aduce ofertele de toamnă

de A

Operatorul Telekom Romania a anunțat că introduce în ofertele sale Kaspersky Safe Kids, o aplicație premium de control parental pentru monitorizarea comportamentului copilului atât online, cât și offline, care îi ajută atât pe părinți, cât și pe copii, să exploreze lumea digitală în siguranță.

”Dacă un copil a accesat un site interzis, părintele va primi instant o notificare”, au declarat reprezentanții operatorului.

Conform studiilor interne realizate de Telekom Romania în luna iulie a acestui an, în rândul clienților, cei mai mulți găsesc utilă o aplicație de control parental, cele mai importante caracteristici ale serviciului constând în posibilitatea de a restricționa accesul copiilor pe anumite site-uri (85%), de a geolocaliza copilul (85%) și de a vedea ce site-uri a vizitat acesta (79%).

”Telekom Romania răspunde acestor nevoi prin introducerea aplicației Kaspersky Safe Kids Premium în ofertele sale. Kaspersky Safe Kids îi ajută atât pe părinți, cât și pe copii, să exploreze lumea digitală în siguranță, având în vedere că 73% dintre participanții la sondajul Telekom, care au copii, ar fi interesați să utilizeze o aplicație de control parental pentru monitorizarea comportamentului copilului atât online, cât și offline”, a anunțat compania.

Astfel, toți clienții Telekom de servicii mobile, de cartele preplatite sau abonamente, vor putea beneficia de trei luni acces gratuit la licența Kaspersky Safe Kids Premium, urmând să plătească un euro / lună, TVA inclusă (sau un eurocredit în cazul serviciilor preplătite), după cele trei luni gratuite.

“De data aceasta, venim în întâmpinarea dorințelor familiilor cu copii, unde siguranța copiilor în mediul online și offline este primordială. Practic, cu aplicația Kasperski Safe Kids Premium, copiii vor naviga în siguranță pe Internet, iar părinții vor deține informațiile necesare pentru monitorizarea eficientă a activității copiilor în mediul online, cât și în afara lui”, a declarat Andreas Elsner, director executiv comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Între functionalitățile serviciului premium Kaspersky Safe Kids, compania precizează: gestionarea site-urilor pe care copilul poate desfășura activități adecvate vârstei; geolocalizarea copilului; gestionarea timpului petrecut de copil pe Internet; disponibilitate pe dispozitive multiple: calculator, laptop, telefon, tabletă; statistici pentru apelurile și SMS-urile trimise / primite de către copil; alerte și notificări în timp real în momentul în care sunt detectate activități online suspecte sau acţiuni restricționate.

Serviciul Kaspersky Safe Kids Premium este disponibil atât pe telefoanele cu sistem de operare Android, cât și iOS. Varianta premium a aplicației mobile include toate cele șapte funcționalități descrise mai sus, în timp ce varianta gratuită doar patru (disponibilitate pe dispozitive multiple, simplitate, gestionarea timpului, gestionarea site-urilor).

Oferta se poate activa în perioada 9 septembrie – 17 noiembrie 2019, printr-un SMS la numărul 1333, cu textul COPIL.

De asemenea, Telekom Romania a lansat și serviciul Smart WiFi, care acoperă nevoia de acces la Internet fix a clienților prin intermediul unui router WiFi.

Noul serviciu de internet fix Smart WiFi este disponibil tuturor clienților la doar 24 lei pe lună, TVA inclusă (5 euro pe lună). Clienții pot opta fie pentru închirierea unui router wireless cu reducere 100%, pe întreaga perioadă minimă contractuala, sau pentru achiziționarea unui router wireless la prețul de listă de 699 lei, TVA inclus.

Oferta este disponibilă în perioada 9 septembrie – 17 noiembrie 2019.

Telekom Romania oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile și are aproximativ 10 milioane de contracte servicii.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și Cosmote România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații integrate.

din aceeasi categorie