Acasă Economie Ted’S Coffee închide cafenele, negocierile cu proprietari au eșuat

Ted’S Coffee închide cafenele, negocierile cu proprietari au eșuat

de A

Ted’S Coffee CO. a anunțat marți că va continua investițiile și deschide trei noi locații, două în București și una care urmează să fie lansată în Arad. Compania închide trei cafenele din cauză că nu s-a înțeles cu proprietarii, iar reprezentanții lanțului de cafenele spun că planurile de dezvoltare rămân cele stabilite anterior, dar vor avea o întârziere de aproximativ un an în aplicarea lor, 2020 fiind un an de reașezare și analiză a întregului business.

Ted’S Coffee CO. are acum o reţea cu 33 cafenele la nivel naţional.

 ”Lanțul de cafenele Ted’S Coffee CO., fondat de Vasi Andreica, antreprenor cu peste 15 ani de experiență de business, continuă investițiile și anunță deschiderea de noi locații, două în București și una care urmează să fie lansată în Arad, în contextul viitoarei redeschideri a tuturor localurilor HoReCa. Cea mai nouă cafenea a fost deschisă astăzi, 19 mai, în clădirea Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower) din București, după o investiție de 44.000 de euro, iar următoarele două vor fi inaugurate peste aproximativ două luni, una în clădirea Ana Tower de lângă Romexpo, respectiv în Arad, în sistem de franciză”, anunță compania într-un comunicat.

Toate cele trei proiecte noi sunt investiții stabilite înainte de răspândirea virsului Covid-19, spun reprezentanții companiei.

“Ca antreprenor, rămân optimist față de evoluția mediului de business în ciuda perioadei de lockdown care a influențat domeniul HoReCa. Credem că vom depăși acest blocaj, iar planurile de dezvoltare rămân cele stabilite anterior, doar că vom avea o întârziere de aproximativ un an în aplicarea lor. 2020 este un an de reașezare și analiză a întregului business, o etapă de consolidare pe care oricum o aveam în vedere în perspectiva evoluției către o nouă etapă de dezvoltare”, a declarat Vasi Andreica, CEO Ted’S Coffee CO.

Potrivit Ted’S Coffee CO, partea mai puțin bună a blocajului generat de pandemia de Covid-19 a fost eșuarea negocierilor cu unii proprietari care, din păcate, nu au înțeles gravitatea situației în care ne aflăm, lucru care obligă compania să analizeze închiderea, respectiv relocarea unor locații.

“Nu am încheiat toate procesele de renegociere a contractelor, dar cred că la final vom fi nevoiți să închidem trei locații. Totuși, rămân optimist: văd oportunitatea eliberării anumitor spații comerciale cu adevărat bune. Suntem proactivi și vom analiza orice oportunitate care poate apărea în contextul actual”, a mai spus antreprenorul Vasi Andreica.

După două luni în care restaurantele și cafenelele au fost închise, lanțul de cafenele a început din 15 mai procesul de redeschidere a locațiilor, începând cu cele stradale, deschise în regim take away, prin respectarea regulilor impuse de autorități. A doua etapă va fi cea a deschiderii locațiilor din clădirile de birouri, în funcție de repopularea acestora. În faza a treia, vor fi cele din mall-uri, unde este așteptată decizia autorităților.

Ted’S Coffee CO este un brand de cafenele lansat în anul 2013 care s-a dezvoltat la nivel național în centre comerciale, în clădiri de birouri şi stradal.

 

din aceeasi categorie