Acasă EconomieIndustrie Institutul Național de Statistică își închiriază sălile de conferință

Institutul Național de Statistică își închiriază sălile de conferință

de A

Institutul Național de Statistică (INS) organizează o licitație publică cu strigare, pentru închirierea unor spații ce pot fi folosite pentru organizarea de evenimente, potrivit unui anunț al instituției.

”Spațiile care se închiriază sunt: Sala Amfiteatru, Sala Albastră și spațiul expozițional”, arată anunțul INS.

Licitațiile vor avea loc pe 4 și pe 16 octombrie. Documentația de atribuire este publicată pe site-ul Institutului Național de Statistică, www.insse.ro, dar poate fi solicitată și la sediul instituției.

Deschiderea plicurilor cu documentele de calificare depuse de ofertanți va avea loc pe 4 octombrie, la ora 10.00, respectiv pe 16 octombrie, la ora 10.00.

Prețul minim de pornire al licitației este de 2.950 lei, fără TVA, pentru Sala Amfiteatru, pentru închirierea timp de jumătate de zi, și de 5.900 de lei, fără TVA, pentru închirierea sălii timp de o zi.

În cazul Sălii Albastre, licitația pornește de la 650 lei, fără TVA, pentru închirierea sălii timp de jumătate de zi, și de la 1.300 lei, fără TVA, pentru închirierea sălii timp de o zi.

De asemenea, prețul minim de pornire al licitației pentru închirierea spațiului expozițional este de 2.150 de lei, fără TVA, timp de jumătate de zi, și de la 4.300 lei, fără TVA, pentru închirierea spațiului timp de o zi.

Se adaugă totodată o taxă pe clădire stabilită conform Legii 227/2015 privind Codul Fiscal în valoare de maxim 100 lei/reper/zi.

”Pasul de strigare inițial este de 5% din prețul de pornire. Următorii pași se vor calcula adăugând 5% la valoarea strigată anterior”, mai arată anunțul INS.

Mai multe informaţii se găsesc pe www.insse.ro/inchirierisali.

 

din aceeasi categorie