Acasă EconomieIndustrie Discounterul de îmbrăcăminte KiK s-a lansat în România

Discounterul de îmbrăcăminte KiK s-a lansat în România

de A

KiK, unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o rețea de peste 3.500 de magazine în Europa, a deschis vineri primul său magazin din România, la Oradea, în urma unei investiții de peste 150.000 de euro. KiK țintește extinderea pe plan local prin deschiderea de alte 10 unități până la finalul anului.

”Odată cu intrarea pe piața din România, KiK țintește extinderea pe plan local prin deschiderea de alte zece unități până la finalul anului 2018. Compania vizează expansiunea în orașe cu populație de minimum 15.000 de locuitori, dar și în orașe mari, cum ar fi București”, arată un comunicat al companiei.

Următoarele deschideri anul acesta sunt planificate în Piatra Neamţ, Botoşani, Sighetu Marmaţiei și Brăila.

KiK și-a planificat totodată extinderea rețelei la 5.000 de magazine la nivel european, de la peste 3.500 în prezent.

„Ne bucurăm să venim la Oradea cu primul magazin KiK din România și avem convingerea că brandul nostru va fi foarte bine primit de către români. KiK, liderul pe piața germană de profil, se poziționează în sectorul de discount, dar pune accent pe calitatea produselor sale la un preț accesibil”, a declarat directorul general al KiK România, Raluca Hartmann.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania.În prezent, KiK operează peste 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, în România. Cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, KiK se numără printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

din aceeasi categorie