Acasă Economie Aristotel Jude, numit preşedinte al CA Romgaz

Aristotel Jude, numit preşedinte al CA Romgaz

de A

Consiliul de Administraţie al Romgaz a decis numirea lui Aristotel Marius Jude în funcţia de preşedinte al CA şi a stabilit componenţa comitetelor consultative.

„În urma adoptării Hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor nr. 14/21.12.2020, prin care au fost aleşi membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie al Romgaz, Consiliul de Administraţie, întrunit în şedinţa din data de 28 decembrie 2020, a decis alegerea domnului Jude Aristotel Marius în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie. În aceeaşi şedinţă, s-a stabilit componenţa comitetelor consultative din cadrul Consiliului de Administraţie”, se menţionează în raport.

Astfel, la Comitetul de Nominalizare şi Remunerare a fost numit preşedinte Ciobanu Romeo-Cristian, la cel de Audit – Marin Marius-Dumitru şi la Comitetul de Strategie -Jansen Petrus Antonius Maria.

Romgaz este cel mai mare producător şi principal furnizor de gaze naturale din România. Compania este admisă la tranzacţionare din anul 2013 pe piaţa Bursei de Valori din Bucureşti şi a Bursei din Londra (LSE). Acţionarul principal este statul român, cu o participaţie de 70%.

din aceeasi categorie