Acasă Economie AFM a publicat listele cu persoanele juridice aprobate în Programele Rabla și Rabla Plus

AFM a publicat listele cu persoanele juridice aprobate în Programele Rabla și Rabla Plus

de A

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus), ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședințele Comitetului de Avizare din data de 27 și 30 august 2019.

”Pentru Programul Rabla au fost acceptate 115 dosare pentru 225 autovehicule și 1 contestație pentru 3 autovehicule. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 64 dosare pentru 142 autovehicule dintre care 109 pur electrice și 33 electrice hibride”, arată un comunicat al AFM.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.

din aceeasi categorie