Acasă EconomieIndustrie Vacanţe cu avans de doar 25 de euro avans, la Târgul de Turism

Vacanţe cu avans de doar 25 de euro avans, la Târgul de Turism

de GM

vacanta exoticaFie că au în vedere destinații deja cunoscute, precum Bulgaria, Turcia, Grecia sau zone din România, ca de exemplu, Predeal, Maramureș și Ardeal, vizitatorii Târgului de Turism de toamnă din Capitală au de ales dintre cele mai diverse oferte. Chiar dacă prioritare sunt sărbătorile de sfârșit de an, operatorii turistici vin la Târgul de Turism cu pachete pentru vacanțele din vara anului viitor, iar cei care le achiziționează beneficiază de reduceri de până la 40% pentru destinații precum Grecia, litoralul românesc, Bulgaria și Spania, spun reprezentanții agențiilor de turism.

Târgul de Turism al României se desfășoară în perioada 13-16 noiembrie, la Romexpo.

Christian Tour, unul din cei mai mari touroperatori, le pregăteşte oferte doverse turiştilor: plăteşti 25 de euro/cameră şi poţi achiziţiona vacanţe First Minute pentru vara 2015.

„În perioada 13 – 16 noiembrie 2014, Christian Tour trimite românii în vacanţă cu avans de doar 25 de euro. În acest sens, lansează o ofertă specială, First Minute,  pentru sejururi le din vara 2015 care pot fi achiziţionate cu un avans de doar 25 euro/cameră, restul de plată până la 21 zile înainte de data călătoriei. Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile din portofoliul tour-operatorului. Exemple în acest sens sunt desinaţii precum: Riviera Olimpului, pachet de la 19 euro (autocar/individual), Insula Zakynthos, pachet de la 68 euro (avion/autocar/individual), Insula Creta, pachet de la 184 euro (avion), Antalya  pachet de la 325 euro (avion), Insula Rodos, în  pachete de la 299 euro (avion)”, spun oficialii companiei.

Noutatea sezonului estival 2015 este lansarea primei curse charter avion către Insula Madeira, fiind disponibile pachete de vacanţă de la 639 euro.

De asemenea, pentru sfârşitul de an, agenţia Christian Tour aduce turiştilor români oferte speciale în piaţa din România, în destinaţii dintre cele mai diverse, cum ar fi:
•       Dubai, pachet de vacanţă de la 716 euro
•       Crăciun de basm la Viena 2014,  pachet de vacanţă de la 259 euro
•       Crăciun la Praga- Viena 2014, pachet de vacanţă de la 225 euro
•       Piaţa de Crăciun la Viena economic 2014, pachet de vacanţă de la 149 euro
•       Piaţa de Crăciun 2 la Praga 2014, pachet de vacanţă de la 199 euro
•       Revelion în Croaţia 2015, pachet de vacanţă de la 399 euro
•       Revelion în Veneţia 2015, pachet de vacanţă de la 245 euro

“Pentru ediţia a 2 a Târgului de Turism al României, prevăd că românii prezenţi la târg vor fi foarte interesaţi de ofertele First Minute. Ne aşteptăm ca aceştia să-şi facă rezervare din timp pentru a beneficia de reducerile de până la 50% şi pentru să-şi asigure camera şi perioada dorită. De asemenea, pachetele pentru vacanţă de Revelion şi schi în staţiunile consacrate din Austria sau Bulgaria vor fi la mare căutare fiindcă ne aflăm în prag de sezon.  Agenţia noastră se aşteaptă la o cerere mult mai mare în acest an, faţă de anii precedenţi, pentru destinaţiile exotice şi croazierele din perioada primăverii”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Participanţii la târgul de toamnă de turism pot participa la concursul cu premii ce constau în vacanţe la alegere între 1 City Break la Roma, 1 sejur în Corfu sau un circuit cu avionul Turcia-Capadokkia.

„Clienţii noştri se pot înscrie la concurs prin accesarea infotouch-urilor care vor fi amplasate în mai multe zone ale standului şi vor răspunde la un scurt chestionar despre vacanţe. De asemenea, în final pot câştiga pe loc un voucher de reducere în valoare de 50 euro la vacanţele Christian Tour”, a mai spus Marius Pandel.

din aceeasi categorie