Acasă EconomieBanci & Asigurari Poşta vrea partener bancar

Poşta vrea partener bancar

de M G

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) vrea să reia procesul de selecţie a unui partener bancar în vederea oferirii de servicii şi produse bancare prin intermediul oficiilor poştale, se arată într-un comunicat de presă al companiei. În acest context, Poşta invită instituţiile bancare interesate de un parteneriat să transmită scrisori de intenţie.

„Prin acest proiect, la ghişeele Poştei Române selectate la nivel naţional, se vor putea tranzacţiona, pe modelul altor administraţii poştale europene, produse şi servicii bancare în condiţii de proximitate şi convenienţă, în beneficiul tuturor clienţilor”, a declarat Andrei Stănescu, directorul general al Poştei Române.

În contextul strategiei de dezvoltare, de modernizare comercială şi operaţională a companiei, Poşta Română intenţionează demararea unui proiect prin care urmăreşte diversificarea portofoliului de produse oferite clienţilor.

„Serviciile bancare ce urmează a fi oferite prin intermediul reţelei de subunităţi poştale sunt: depunere şi retragere numerar, acordare de credite, emitere de carduri credit/debit, servicii referitoare la încasări rate de credit, servicii de colectare a creanţelor, servicii de intermediere în asigurări, servicii aferente contractării serviciilor de tip internet, în conformitate cu legislaţia bancară”, se mai arată în comunicat.

din aceeasi categorie