Acasă Stiri ExterneAfrica LA MULŢI ANI 2017!

LA MULŢI ANI 2017!

de M G

la-multi-ani-poza-2017Tuturor cititorilor Focus-Energetic.ro şi Focus-Agricol.ro le dorim un 2017 cu sănătate, bucurii, belşug, împliniri şi voie bună! De aceea, vă prezentăm câteva mesaje de Anul Nou, preluate de pe internet, mai inspirate, mai puţin inspirate, dar toate pline de umor!

Prietenilor mei le urez pace, sănătate şi multă dragoste. Glumesc! Le urez cât mai puţină muncă şi cât mai mulţi bani. La mulţi ani!

Angelina Jolie, Brad Pitt, Kim Kardashian, Beyoncé, George Clooney şi EU! Oamenii celebri îţi urează La Mulţi Ani!

Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!

Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

Previziuni meteo de REVELION 2017: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou fericit!”

Căţeluş cu părul creţ/ Să ai jeep-ul în coteţ/ Să ai vilă cu piscină/ Pe Madonna ca vecină/ O lopată pentru bani/ La Anu’ şi La Mulţi Ani!

Noul an să vă aducă belşug în casă,/ Bucate pe masă,/ Valută în cont,/ Un iaht în port,/ Motor pe autostradă/ Şi vecinii ca să vadă./ La Mulţi Ani!

Lovite-ar trenul fericirii/ Trăsni-te-ar fulgerul iubirii/ Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!

Vă doresc de 2017 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525.600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!

Momentele speciale ale sfîrşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!

La mulţi ani cu sănătate,/ Domnul să vă dea de toate;/ Poate un strop de fericire,/ Poate unul de iubire,/ Poate unul de noroc,/ Sper că toate la un loc!”

Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un An Nou fericit!

Un An Nou, cu certificat de garanţie. Ofertă valabilă doar în noaptea de 31 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017!

din aceeasi categorie